GUESTHOUSE RIDE BY THE SEA
KOUDEKERKE • Vlakbij strand, duin, zee en bos vindt u Ride by the Sea, een sfeervol Guesthouse en Western-Ranch. Een verblijf in deze mooie omgeving met nog steeds de meeste zonuren van Nederland is een echte aanrader.

Bij Ride by the Sea beschikken wij over twee verschillende Groepsaccommodaties, een fraai Appartement en een Studio, tevens hebben wij kamerverhuur op basis van logies.

Onze Groepsaccommodaties hebben een maximale capaciteit van 18 personen. De Groepsaccommodatie en ons Guesthouse zijn rolstoel-vriendelijk. Op onze gezellige binnenplaats en terrassen is het heerlijk vertoeven, eventueel met de mogelijkheid om hier te BBQ-en.

Paardenvakantie
Voor het verblijf van uw paard is het mogelijk om een ruime gedraineerde Zandpaddock en/of een stal te boeken. Dit is te combineren met een verblijf in één van onze accommodaties. Hierdoor hebben zowel ruiter als paard een onbezorgde vakantie op nog geen 800 meter van het mooie Walcherse strand. Door de vele mooie uitrij mogelijkheden is het zowel zomers als ‘s winters zeer geschikt om met uw paard op vakantie te komen.
Wielemakersbaan 6
4371 PM Koudekerke, Nederland
breng me hierheen